Zudenaltenschanz bespaart op energie

Steeds meer Nederlandse huishoudens houden zich bezig de afgelopen jaren bezig met het verlagen van de maandelijkse vaste lasten. Goedkopere boodschappen, vaker de verwarming lager en het licht uit als je de kamer verlaat. Hiermee bespaar je energie. Toch is dit niet het enige wat je kunt doen om je maandelijkse vaste lasten omlaag te brengen. Huishoudens besparen energie namelijk door een overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier. Hiermee kun je zomaar meer dan €300,- per jaar besparen. Dat is toch mooi meegenomen.

Een overstap binnen 5 minuten

Misschien denk je dat het maken van een overstap een moeilijke en tijdrovende klus is, maar niets is minder waar. Je kunt nu namelijk al een overstap maken naar een andere energieleverancier binnen 5 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is gebruik te maken van een energievergelijker met overstapservice. Deze vergelijkt meer dan 23 energieleveranciers in Nederland voor je en zet alle kosten voor je op een rijtje. Aan de hand hiervan kun je je huidige energiecontract vergelijken en zie je direct of je goedkoper uit bent met een nieuw contract.

Kun je besparen en wil je overstappen? Dan kan de energievergelijker dit direct voor je regelen wanneer zij een overstapservice aanbieden. Hierdoor hoef jij alleen je gegevens door te sturen en aan te geven naar welke energieleverancier en welk contract je wilt overstappen. De vergelijker regelt de rest voor je zoals het opzeggen van je huidige contract en het aanvragen van het nieuwe contract bij de nieuwe energieleverancier. Ook regelen zij voor jou de verdere afhandeling en krijg je vanzelf bericht van de nieuwe leverancier.

Besparen energie, dat wil jij toch ook?

Start vandaag nog met het besparen energie en houdt tot wel €300,- per jaar over. Binnen 5 minuten ben je al overgestapt naar een andere energieleverancier. Blijf niet achter en stap net zoals meer dan 750.000 huishoudens over via de Consumind.nl met overstapservice. Zo weet je zeker dat alles geregeld is én hoef jij je geen zorgen te maken dat je te veel betaalt voor gas en stroom. Besparen energie, dat wil jij toch ook?