Z8 en Zudenaltenschanzen

Het ziet er naar uit dat de wereld dichterbij komt voor Zudenaltenschanzen. Dit dorp dat ver van bekend was voor de meeste mensen heeft nu zijn eerste Z8 winkel geopend. Dit bekende merk van kinderkleding heeft daarvoor een pand gekocht onder de voorwaarden deze in de typische stijl van het dorp te onderhouden en er geen veranderingen in aan te brengen. Zudenaltenschanzen wordt ondertussen door veel mensen voornamelijk uit Nederland en Duitsland bezocht waardoor dit merk een kleine investering heeft gedaan door de kinderkleding hier ook op de markt te brengen.

Z8 heeft de opening van deze winkel gedaan met de lancering van de nieuwe kinderkleding wintercollectie waar de kleuren zwart, wit, roze en legergroen het aankomende seizoen naar voren zijn gebracht in fantastische trendy looks voor coole jongens en hippe meisjes. Ook voor baby´s en mini´s hebben ze natuurlijk weer de leukste outfits ontworpen en die je nu al kunt bekijken op Amazingkids.

Voor Zudenaltenschanzen is dit een enorme vooruitgang en zal het niet lang meer duren of ook andere bekende merken zullen hier hun aantreden gaan doen. Zudenaltenschanzen heeft strenge regels wat betreft de bouw en onderhoud van het dorp en één van deze is dat er geen grote winkelcentrums worden gebouwd en er ook geen veranderingen aangebracht mogen worden aan de bestaande gebouwen en panden. Dit alles om de originele structuur en stijl van het dorp niet te beschadigen en deze zo goed mogelijk te onderhouden. De bedrijven of mensen die hier willen komen werken of wonen dienen zich aan deze regels te houden en bovendien worden ze verzocht om bij te dragen aan de verbetering van het dorp in de verschillende projecten zoals bestratingen die vervangen moeten worden, verlichting en onderhoud van parken en speeltuinen. Wil je hier meer over te weten komen? Neem dan direct contact op met de gemeente Zudenaltenschanzen.