Een boot huren in Zuden

Altijd al wel eens een boot willen huren? Dit kan in de buurt bij Zuden. Er is voor elke gelegenheid een mooie boot te huur. Bent u bijvoorbeeld met 4 personen? Dan is er een leuke knusse boot te huren. Ook voor feesten en partijen kan je terecht bij de bootverhuur in Zuden. Op de boot kun je ook pakketten bestellen. Dit wordt wel vooraf besteld.

Pakketten te huur

De pakketen bestaan uit eten, drinken en muziek. Het is mogelijk om alleen 1 ding te bestellen. De boot wordt volledig gevuld naar uw wens. Kiest u bijvoorbeeld voor het pakket met drinken? Dan regelt de bootverhuur al uw drinken voor de boottocht. Het varieert van soft drinks tot alcoholistische dranken. U geeft aan hoe lang u gebruik wilt maken van de boot. Aan de hand van dit wordt gekeken naar hoeveel drank er nodig is. De pakketten vallen erg in de smaak. Het is namelijk er gemakkelijk om hier gebruik van te maken. De bootverhuur regelt alles voor u. Het is mogelijk om een band te huren tijdens een boottocht. Dit is leuk voor feesten en partijen. Er is zelf een boot waar ongeveer 100 man op kunnen. Hier kun je dus een goed feest organiseren.

Boten zijn ook erg populair in Curaçao. Deze feestjes zijn vooral voor stagiares en toeristen. Stagiares zijn er het hele jaar door te vinden. Het is namelijk een heerlijk eiland voor een stage. Op het eiland ontmoet je hel snel mensen. Veel stagiares kiezen er dan ook vaak voor om in een studentenhuis te wonen. Dit doen ze vooral omdat het wat goedkoper en gezelliger is dan een appartement. Je begaat toch een grote stap in je leven als je voor een paar maanden weg gaat. Het is dan wel fijn als je gelijk mensen om je heen hebt.

Om weer even terug te komen op Zuden. Veel mensen huren ook een auto om de omgeving te verkennen. Voor meer informatie kijk je hier.